Hurtownia Robin
ul. Łączna 39
41-303 Dąbrowa Górnicza
(32) 268-36-00 (dział gastronomii)
(32) 268-36-10 (dział mebli sklepowych)
E-mail: robin@robin.pl

1 002,00 zł
 netto
1 232,46 zł
 brutto

Bemar nastawny z kranem 1xGN1/1 BMV-1120 Red Fox


Kliknij aby powiększyć


Bemar nastawny BMV-1120 Red Fox z kranem

Dane techniczne:

  • Wymiary [mm]: 390x600x300
  • Zasilanie [V]: 230
  • Moc [kW]: 1,5
  • Pojemność: 1x GN1/1, o głębokości  200 mm
  • Iość komór: 1
  • Regulacja temperatury [oC]: od 30 do 90
  • Bemar wkonany ze stali nierdzewnej
  • Wyłącznik główny
  • Kontrolka włączenia i grzania
  • Bemar wyposażony w grzałkę znajdującą się pod wzmocnionym dnem zbiornika
  • Płytka rozdzielcza pomiędzy grzałką i pojemnikiem
  • Kran spustowy z zabezpieczeniem
  • UWAGA! Pojemnik GN1/1 (lub kilka mniejszych - dobranych zgodnie z poniższym opisem) należy dokupić osobno. Zapraszamy do działu: Pojemniki GN
Warunki dostawy
Koszt transportu (netto): 21,00 zł
Centrum dystrybucyjne: R1
Uwaga: Dla zamówień powyżej 1100zł/netto z centrum dystrybucyjnego R1 transport gratis!
Opis kategorii

Przykłady konfiguracji pojemników GN (czasami konieczne jest użycie dodatkowych listew dzielących (wspornikowych)):

gn_573

Pojemniki GN dostępne są w kategorii -> http://www.robin.pl/pojemniki-gn

Charakterystyka ogólna bemarów:

Bemary są to nowoczesne urządzenia do gastronomii przeznaczone do utrzymywania temperatury gorących potraw. Bemary szczególnie przydatne są przy wydawaniu posiłków np. w szpitalach i stołówkach szkolnych. Potrawy umieszcza się w specjalnych pojemnikach gastronomicznych typu GN, które zanurzone są w kąpieli wodnej zbiornika bemaru, ogrzewanej za pomocą grzejników elektrycznych. Większość bemarów zaopatrzona jest we wkładki perforowane, umożliwiające zastosowanie różnych pojemników funkcjonalnych w zakresie ich standardowych układów. Proponujemy różne rozwiązania bemarów. Zarówno wolnostojące, nastawne, a także wózki bemarowe jezdne i specjalne.

   Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Pytania? Zadaj je na stronie lub zadzwoń: (32) 268-36-00.

Drukuj
Drukuj