Hurtownia Robin
ul. Łączna 39
41-303 Dąbrowa Górnicza
(32) 268-36-00 (dział gastronomii)
(32) 268-36-10 (dział mebli sklepowych)
E-mail: robin@robin.pl

2 400,00 zł
 netto
2 952,00 zł
 brutto
Dostawa gratis

Maszynka do mięsa TC-22I, dwuzakresowa


Kliknij aby powiększyć


Profesjonalny wilk do mięsa TC-22I z systemem UNGER o wydajności do 300 kg/h przeznaczony do wszelkiego rodzaju sklepów mięsnych i garmażeryjnych, restauracji, kuchni hotelowych, sal weselnych, cateringu itp.

  • Obudowa oraz wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej,
  • Wyposażenie standardowe: sitko 6 mm, sitko 8 mm, dwa noże dwustronne, szarpak 15 mm, szarpak 16 mm, popychacz, lejek do kiełbas,
  • Wydajność: do 300 kg/godz.,
  • Średnica otworu wsadowego: 50 mm,
  • Potrójny system mielący,
  • Bieg wsteczny,
  • Zasilanie: 230 V,
  • Moc: 0,9 kW,
  • Wymiary: 490x305x607 mm,
  • Waga: 31 kg.
Warunki dostawy
Dostawa gratis!
Centrum dystrybucyjne: P6
Opis kategorii

Maszynki do mielenia mięsa stanowią podstawowe wyposażenie gastronomiczne w każdej placówce. Bogata oferta urządzeń umożliwia idealny dobór do potrzeb każdego zakładu żywieniowego lub sklepu. Oprócz mielenia mięsa doskonale sprawdzają się przy obróbce białego sera, gotowanych warzyw i maku.

Maszynki do mielenia - dwuzakresowe wyposażone są w zestaw mielący Unger składający się z dwóch noży oraz dwóch sitek. Zestaw Unger umożliwia sprawne mielenie mięsa gorszej jakości, poprzez dwa rodzaje obróbki: mielenie wstępne - mielenie końcowe.

   Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Pytania? Zadaj je na stronie lub zadzwoń: (32) 268-36-00.

Drukuj
Drukuj