Hurtownia Robin
ul. Łączna 39
41-303 Dąbrowa Górnicza
(32) 268-36-00 (dział gastronomii)
(32) 268-36-10 (dział mebli sklepowych)
E-mail: robin@robin.pl

3 000,00 zł
 netto
3 690,00 zł
 brutto
Dostawa gratis

Maszynka do mięsa Profi Line 1/2 Unger 12


Kliknij aby powiększyć



Elektryczna maszynka do mielenia mięsa (typu wilk) z zestawem Unger umożliwijającym dokładne mielenie mięsa gorszej jakości.

  • przeznaczony do użytku profesjonalnego, doskonale sprawdza się w sklepach rzeźniczych, supermarketach, dużych stołówkach, restauracjach i innych punktach gastronomicznych.
  • do mielenia każdego rodzaju mięsa bez kości,
  • elegancka obudowa silnika wykonana z polerowanego odlewu aluminium,
  • gardziel wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304,
  • wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha),
  • demontowalna gardziel ze stali nierdzewnej,
  • wentylowany silnik asynchroniczny, z zabezpieczeniem przed przegrzaniem,
  • liczna obrotów ślimaka: 140 obr./min,
  • wydajnośc chwilowa ok. 150 kg/h,
  • kołek dociskowy wykonany z polietylenu,
  • w zestawie sitko z otworami ø6,5 mm oraz szarpak,
  • taca z lejem załadowczym ze stali nierdzewnej,
  • otwór załadowczy: ø52 mm,
  • średnica wyjścia gardzieli ø70 mm,
  • waga: 23 kg,
  • maszynka do mielenia nie jest przeznaczona do pracy ciągłej,
  • wymiary [mm]: 460 x 240 x (H)510,
  • długość [mm]: 432,
  • szerokość [mm]: 261,
  • wysokość [mm]: 484,
  • moc [W]: 1100,
  • zasilanie [V]: 400.
Warunki dostawy
Dostawa gratis!
Centrum dystrybucyjne: H1
Opis kategorii

Maszynki do mielenia mięsa stanowią podstawowe wyposażenie gastronomiczne w każdej placówce. Bogata oferta urządzeń umożliwia idealny dobór do potrzeb każdego zakładu żywieniowego lub sklepu. Oprócz mielenia mięsa doskonale sprawdzają się przy obróbce białego sera, gotowanych warzyw i maku.

Maszynki do mielenia - dwuzakresowe wyposażone są w zestaw mielący Unger składający się z dwóch noży oraz dwóch sitek. Zestaw Unger umożliwia sprawne mielenie mięsa gorszej jakości, poprzez dwa rodzaje obróbki: mielenie wstępne - mielenie końcowe.

Pytania? Zadaj je na stronie lub zadzwoń: (32) 268-36-00.

Drukuj
Drukuj