Hurtownia Robin
ul. Łączna 39
41-303 Dąbrowa Górnicza
(32) 268-36-00 (dział gastronomii)
(32) 268-36-10 (dział mebli sklepowych)
E-mail: robin@robin.pl

46,40 zł
 netto
57,07 zł
 brutto

Nóż Hendi Green Line, do oddzielania kości, dł. 16 cm


Kliknij aby powiększyć


Profesjonalny nóż gastronomiczny Hendi.

  • długość ostrza: 160 mm,
  • długość noża: 380 mm.
Warunki dostawy
Koszt transportu (netto): 25,00 zł
Centrum dystrybucyjne: H1
Uwaga: Dla zamówień powyżej 1500zł/netto z centrum dystrybucyjnego H1 transport gratis!
Opis kategorii

NOŻE GREEN LINE

Linia trwałych profesjonalnych noży gastronomicznych, produkowanych dla firmy Hendi.

  • Ostrza noży wykonane z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specyficznej strukturze z węglowo-molibdenowo-wanadową domieszką, co gwarantuje zachowanie ostrych, odpornych na korozję krawędzi tnących o dużej twardości i odpowiedniej elastyczności.
  • Ostrza noży posiadają wklęsły szlif dla lepszego wyważenia, komfortu pracy i jej efektywności.
  • Każdy nóż jest wykańczany i ostrzony ręcznie.
  • Jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie (<35°), testowana jest przy pomocy urządzeń laserowych.
  • Noże charakteryzują się długą żywotnością ostrza i bardzo łatwym ostrzeniem.
  • Wyjątkowa, ergonomiczna rękojeść wykonana z tworzywa Santoprene z domieszką polipropylenu posiada właściwości antypoślizgowe i jest dużo bezpieczniejsza w użyciu od tradycyjnych rękojeści.
  • Można myć w zmywarce gastronomicznej i dezynfekować.
  • Zielony kolor sprawia, że nóż jest dobrze widoczny na blacie roboczym.
   Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Pytania? Zadaj je na stronie lub zadzwoń: (32) 268-36-00.

Drukuj
Drukuj