Hurtownia Robin
ul. Łączna 39
41-303 Dąbrowa Górnicza
(32) 268-36-00 (dział gastronomii)
(32) 268-36-10 (dział mebli sklepowych)
E-mail: robin@robin.pl

35,08 zł
 netto
43,15 zł
 brutto

Pojemnik GN 1/2 ze stali nierdzewnej z uchwytami (linia Standard)


Kliknij aby powiększyć


Pojemnik GN 1/2 z uchwytami

  • pojemnik gastronomiczny wykonany ze stali nierdzewnej, wytłoczony z blachy o gr. 0,7 mm,
  • wymiary (długość x szerokość): 325 x 265 mm,
  • głębokość (wysokość): 100; 150; 200 mm,
  • pojemności (wartości przybliżone) odpowiednio: 6,0; 8,5; 11,5 l,
  • chowane uchwyty pomagające w wyjęciu pojemnika z bemara lub termosu,
  • bezproblemowa praca w temperaturach od -20oC do +300oC,

Pojemnik GN można wyposażyć w odpowiednią pokrywkę.

Pojemnik gastronomiczny może mieć różne głębokości. Właściwą dla Państwa potrzeb

Warunki dostawy
Koszt transportu (netto): 25,00 zł
Centrum dystrybucyjne: S4
Uwaga: Dla zamówień powyżej 900zł/netto z centrum dystrybucyjnego S4 transport gratis!
Opis kategorii

Pojemniki gastronomiczne ze stali nierdzewnej

Pojemniki GN wykonane ze stali nierdzewnej polecane do wszelakich zastosowań. Pojemnik gastronomiczny ze stali nierdzewnej może pracować zarówno w bardzo niskich temperaturach  od -20oC (niektóre linie nawet w -40oC), jak i ekstremalnie wysokich: +300oC. Wykonanie z wysokiej jakości stali nierdzewnej powoduje, że pojemnik GN może być myty w urządzeniach typu zmywarka gastronomiczna. Pojemniki GN ze stali nierdzewnej posiadają łagodne krawędzie, które ułatwiają utrzymanie pojemnika w czystości. Do każdego pojemnika GN ze stali nierdzewnej można dokupić odpowiednią pokrywę. Do nabycia również listwy wspornikowe, które zapobiegają przed tym, że pojemnik GN spadnie np. na dno komory urządzenia jak bemar, witryna chłodnicza, itp.

Przykładowe zastosowania dla pełnego pojemnika GN ze stali nierdzewnej:

  • stoły chłodnicze i stoły mroźnicze (niektóre modele umożliwiaja stosowanie pojemnika GN 1/1 jako półki),
  • szafy chłodnicze i szafy mroźnicze (duża liczba modeli pozwala na zastosowanie pojemnika GN 2/1),
  • witryny chłodnicze, nadstawki chłodnicze i lady chłodnicze (pojemniki GN mogą być wykorzystywane jako kuwety do ekspozycji żywności),
  • piece konwekcyjne i piece konwekcyjno-parowe (pojemniki gastronomiczne wykorzystywane są jako blachy, brytfanny do przygotowywania potraw. Najczęstsze wymiary to: GN 2/3, GN 1/1, GN 2/1, GN 1/2),
  • bemary (do przechowywania żywności w komorze bemara, należy dobrać odpowiednią konfigurację pojemników, wg. indywidualnych potrzeb),
  • termosy gastronomiczne i pojemniki termoizolacyjne (termosy z tworzyw sztucznych z reguły nie są dopuszczone do kontaktu z żywnością, dlatego konieczne jest stosowanie pojemników GN, które posiadają stosowne atesty. Ponadto stosowanie pojemników GN pozwala na efektywniejsze wykorzystywanie powierzchni roboczej termosu).

Dostępne Opcje:


   Warto dokupić
   Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Pytania? Zadaj je na stronie lub zadzwoń: (32) 268-36-00.

Drukuj
Drukuj