Wózki transportowe i kelnerskie

wozek_115Przeznaczenie:

Wózki transportowe i kelnerskie należą do podstawowego wyposażenia profesjonalnych kuchni w obiektach zbiorowego żywienia (np. w hotelach oraz stołówkach - szkolnych, zakładowych lub wojskowych).

Ze względu na możliwość przewożenia znacznych obciążeń (od 100 do 180 kg) wózki sprawdzają się w transporcie wewnętrznym we wszelkich typach obiektów gastronomicznych.

  

Informacje techniczne:

Wózki wyposażone są w samonastawne zespoły jezdne z elastycznym bieżnikiem z elastycznej, niebrudzącej gumy (dwa kółka krętlikowe standardowo wyposażane są w blokadę ruchu).

Ze względu na konstrukcję, przeznaczenie oraz maksymalne obciążenie wózki zostały uszeregowane w następujący sposób:

Wózki kelnerskie dostępne są w wersji 2- lub 3-półkowej, natomiast wózki transportowe dodatkowo wykonywane są w wersji 4-półkowej lub tzw. platformowej (jedna półka).

  

Zasady zakupu wózków w sklepie ROBIN:

Wybierając wózki z listy dostępnych produktów należy podać typ wózka (transportowy, kelnerski), jego szerokość, a także ilość półek.

W zakładce: „Dostępne opcje" należy określić długość wózka.