Hurtownia Robin
ul. Łączna 39
41-303 Dąbrowa Górnicza
(32) 268-36-00 (dział gastronomii)
(32) 268-36-10 (dział mebli sklepowych)
E-mail: robin@robin.pl

4 680,00 zł
 netto
5 756,40 zł
 brutto
Dostawa gratis

Zmywarka gastronomiczna, 230V, elektroniczna, pompa spustowa, ZK.08.4EP


Kliknij aby powiększyć


Zmywarka gastronomiczna do naczyń ZK-08.4 EP przeznaczona jest do zmywania talerzy, zastawy stołowej oraz tac w zakładach zbiorowego żywienia.

Zmywarka jest urządzeniem półautomatycznym, obsługa jej ogranicza się do wkładania i wyjmowania kosza z naczyniami i włączenia programatora. Posiada elektroniczny programator.

Dane techniczne:

  • Wymiary: 600x600x850 mm,
  • Zasilanie: 230 V,
  • Moc: 3,9 kW,
  • Cykle mycia: 75, 135 s, 155 s, 195 s,
  • Wymiary kosza: 500x500 mm,
  • Max wysokość talerza: 320 mm,
  • Prześwit drzwi: 385 mm,
  • Funkcja wyparzania: 900C,
  • Zasilanie tylko ciepłą wodą,
  • Wyświetlacz temperatury wody mycia i płukania,
  • Pompa spustowa wody,
  • Program opróżniania i samooczyszczania,
  • Dozownik płynu myjącego w standardzie,
  • Kosze 500x500 mm i kubki do sztućców w wyposażeniu,
  • Standardowo przewód zasilający z wtyczką.

Wyposażenie dodatkowe (za dopłatą):

  • Dozownik płynu nabłyszczającego,
  • Pompa podnosząca ciśnienie wody zasilającej,
  • Dodatkowe kosze,
  • Podstawa,
  • Zabudowa ze zlewozmywakiem.

Uwagi producenta:
1. Zmywarki gastronomiczne pracują wyłącznie z profesjonalnymi środkami chemicznymi do maszynowego mycia. Producent zaleca stosowanie do tego typu zmywarki płynów z linii Lozamet
2. W celu przedłużenia żywotności zmywarki gastronomicznej należy stosować odpowiednie uzdatniacze, zapobiegające szkodliwemu działaniu kamienia wodnego
3. Zmywarki gastronomiczne do naczyń ZK-08.4 EP przystosowane są do pracy z koszami o rozmiarach 500×500 mm
5. Celem efektywnej i ekonomicznej pracy zmywarki należy dokupić dozownik płynu myjącego, który nie jest standardowym wyposażeniem zmywarki

Warunki dostawy
Dostawa gratis!
Centrum dystrybucyjne: LO1

Pytania? Zadaj je na stronie lub zadzwoń: (32) 268-36-00.

Drukuj
Drukuj