Hurtownia Robin
ul. Łączna 39
41-303 Dąbrowa Górnicza
(32) 268-36-00 (dział gastronomii)
(32) 268-36-10 (dział mebli sklepowych)
E-mail: robin@robin.pl

4 479,00 zł
 netto
5 509,17 zł
 brutto
Dostawa gratis

Zmywarka gastronomiczna, 230V, elektromechaniczna, trzy cykle, ZK.07.4E


Kliknij aby powiększyć


Zmywarka gastronomiczna do naczyń ZK-07.4 E przeznaczona jest do zmywania talerzy, zastawy stołowej oraz tac w zakładach zbiorowego żywienia.

Zmywarka jest urządzeniem półautomatycznym, obsługa jej ogranicza się do wkładania i wyjmowania kosza z naczyniami i włączenia programatora. Posiada elektroniczny programator.

Dane techniczne:

  • Wymiary: 600x600x845-855 mm,
  • Zasilanie: 230 V,
  • Moc: 4,27 kW,
  • Cykle mycia: 135 s, 195 s, 615 s,
  • Wymiary kosza: 500x500 mm,
  • Max wysokość talerza: 320 mm,
  • Prześwit drzwi: 385 mm,
  • Wydajność: 500 talerzy/h,
  • Masa: 56 kg,
  • Woda zasilająca powinna mieć temperaturę min. 550C,
  • Funkcja wyparzania: 900C,
  • Nowoczesny układ wirników górnych i dolnych zapewnia skuteczne zmywanie przy niskim zużyciu wody,
  • Przy standardowych wymiarach zewnętrznych zmywarek podblatowych, LOZAMET oferuje największą przestrzeń roboczą wewnątrz (maksymalna wysokość wsadu z koszem to 385 mm ),
  • Zastosowanie układu automatycznego wydłużania czasu mycia do momentu osiągnięcia przez wodę temperatury 900C dzięki czemu zmywarki spełniają wymagania służb sanitarnych odnośnie temperatury wyparzania, a obsługa nie musi pilnować temperatury przed uruchomieniem kolejnych cykli zmywania,
  • Zastosowanie czujnika temperatury wody połączonego z sygnalizatorem świetlnym oraz sterownika wyposażonego w funkcje autodiagnostyczne sygnalizujące błędy obsługi,
  • Wyposażenie standardowe: dozownik płynu nabłyszczającego,
  • Kosze w standardzie: wkład kosza do sztućców - 1 szt, kosz uniwersalny - 1 szt, podstawa - 1 szt, kubek (do sztućców) - 8 szt, 
  • Wyposażenie opcjonalne: dozownik płynu myjącego, podstawa, pompa podnosząca ciśnienie wody.

Uwagi producenta:
1. Zmywarki gastronomiczne do naczyń ZK-07.4 E posiadają odpływ grawitacyjny. Jeżeli odpływ ściekowy znajduje się wyżej niż 10 cm od ziemi, do zmywarki należy dokupić podstawę
2. Zmywarki gastronomiczne pracują wyłącznie z profesjonalnymi środkami chemicznymi do maszynowego mycia. Producent zaleca stosowanie do tego typu zmywarki płynów z linii Lozamet
3. W celu przedłużenia żywotności zmywarki gastronomicznej należy stosować odpowiednie uzdatniacze, zapobiegające szkodliwemu działaniu kamienia wodnego
4. Zmywarki gastronomiczne do naczyń ZK-07.4 E przystosowane są do pracy z koszami o rozmiarach 500×500 mm
5. Celem efektywnej i ekonomicznej pracy zmywarki należy dokupić dozownik płynu myjącego, który nie jest standardowym wyposażeniem zmywarki

Warunki dostawy
Dostawa gratis!
Centrum dystrybucyjne: LO1
   Warto dokupić
   Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Pytania? Zadaj je na stronie lub zadzwoń: (32) 268-36-00.

Drukuj
Drukuj