Hurtownia Robin
ul. Łączna 39
41-303 Dąbrowa Górnicza
(32) 268-36-00 (dział gastronomii)
(32) 268-36-10 (dział mebli sklepowych)
E-mail: robin@robin.pl

5 135,00 zł
 netto
6 316,05 zł
 brutto
Dostawa gratis

Zmywarka gastronomiczna, 400V, elektroniczna, trzy cykle, dwa kosze, Hendi


Kliknij aby powiększyć


Zmywarka gastronomiczna do naczyń elektroniczna

Dane techniczne:

  • wymiary [mm]: 570x600x830,
  • waga: 55 kg
  • zasilanie [V]: 400,
  • moc [kW]: 6,6,
  • sterowanie: elektroniczne,
  • niezwykle prosta w użyciu, utrzymaniu w czystości i serwisowaniu,
  • idealna do mycia talerzy, sztućców, szkła, kubków, tac,
  • sterowanie elektroniczne,
  • dotykowy, elektroniczny panel,
  • maksymalna wysokość mytego szkła: 325 mm,
  • maksymalna wysokość mytych talerzy: 335 mm,
  • trzy programy mycia: 60, 120, 180 s. (program mycia może zostać automatycznie wydłużony o czas nagrzania wody płuczącej do +85°C),
  • wydajność: 60, 30, 20 koszy/h,
  • program myjący komorę zmywarki,
  • możliwość płukanie zimną wodą – szczególnie przydatny przy myciu szkła,
  • 8-punktowy system autodiagnostyczny,
  • obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304,
  • u dołu obrotowe, oddzielne ramiona myjące z tworzywa i płuczące ze stali nierdzewnej,
  • u góry ramiona myjące stacjonarne, ramiona płuczące obrotowe, ze stali nierdzewnej,
  • funkcja „SOFT START” uruchomienie pompy wody przy niższym ciśnieniu i stopniowe jej podnoszenie, aby nie uszkodzić delikatnych naczyń – Funkcja ECO – zmniejszająca pobieranie energii elektrycznej,
  • system „THERMO-PROTECTOR” zapobiegający płukaniu zimną wodą,
  • solidne dwuwarstwowe drzwi o wysokości wejścia 360 mm,
  • drzwi z mikrowyłącznikiem pracy przy otwarciu,
  • zużycie wody na 1 cykl mycia 2-2,5 l,
  • temperatura wody myjącej 60°C,
  • temperatura wody płuczącej 85°C,
  • bojler (pojemność/moc): 6 l / 6 kW,
  • wanna (pojemność/moc): 35 l / 2,8 kW,
  • pompa myjąca: 0,75 kM,
  • pompa opróżniająca,
  • termostat bezpieczeństwa dla bojlera do +105°C,
  • termostat bezpieczeństwa dla wanny do +99°C,
  • elektroniczny termometr wody w bojlerze,
  • elektroniczny termometr wody w wannie,
  • współczynnik szczelności pompy: IP 44,
  • 1x kosz uniwersalny 500x500x(H)105 mm, na szkło,
  • 1x kosz z bolcami w układzie 5x8 szt., 500x500x(H)105 mm, na talerze głębokie i płytkie,
  • 1x koszyczek 110x110x(H)130 mm, na sztućce,
  • perystaltyczny dozownik nabłyszczacza,
  • elektryczny dozownik detergentu,
  • wąż doprowadzający wodę dł. 1,5 m, z przyłączem ¾” gwint wew.,
  • wąż spustowy,
  • kabel elektryczny bez wtyczki,
  • regulowane w pionie nóżki ±10 mm, ø40 mm.

Uwagi importera:


1. Zmywarki gastronomiczne do naczyń posiadają odpływ grawitacyjny. Jeżeli odpływ ściekowy znajduje się wyżej niż 10 cm od ziemi, do zmywarki należy dokupić podstawę
2. Zmywarki gastronomiczne pracują wyłącznie z profesjonalnymi środkami chemicznymi do maszynowego mycia. Importer zaleca stosowanie do tego typu zmywarki płynów z linii Silanos
3. W celu przedłużenia żywotności zmywarki gastronomicznej należy stosować odpowiednie uzdatniacze, zapobiegające szkodliwemu działaniu kamienia wodnego

Warunki dostawy
Dostawa gratis!
Centrum dystrybucyjne: H1
   Warto dokupić

Pytania? Zadaj je na stronie lub zadzwoń: (32) 268-36-00.

Drukuj
Drukuj