Hurtownia Robin
ul. Łączna 39
41-303 Dąbrowa Górnicza
(32) 268-36-00 (dział gastronomii)
(32) 268-36-10 (dział mebli sklepowych)
E-mail: robin@robin.pl

1 604,00 zł
 netto
1 972,92 zł
 brutto
Dostawa gratis

Maszynka do mięsa Hendi Kitchen Line 12


Kliknij aby powiększyć


Elektryczna maszynka do mielenia mięsa.

Dane techniczne:

  • Wymiary [mm]: 220x370x440
  • Zasilanie [V]: 230
  • Moc [kW]: 0,75
  • Wydajność [kg/h]: do 200
  • Masa [kg]: 19
  • Średnica sitka [mm]: 70

Dodatkowe informacje:

  • Wilk standardowo wyposażony w sitko oczkach 6 mm
  • Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
  • Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
  • Kołek dociskowy z tworzywa
  • Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
  • Wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE
  • Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii
  • Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
  • Możliwość dokupiena sitek o innych rozmiarach

Akcesoria dodatkowe do wilka (noże, sitka, ślimaki) można kupić w zakładce "Warto dokupić"

Warunki dostawy
Dostawa gratis!
Centrum dystrybucyjne: H1
Opis kategorii

Maszynki do mielenia mięsa stanowią podstawowe wyposażenie gastronomiczne w każdej placówce. Bogata oferta urządzeń umożliwia idealny dobór do potrzeb każdego zakładu żywieniowego lub sklepu. Oprócz mielenia mięsa doskonale sprawdzają się przy obróbce białego sera, gotowanych warzyw i maku.

Maszynki do mielenia - dwuzakresowe wyposażone są w zestaw mielący Unger składający się z dwóch noży oraz dwóch sitek. Zestaw Unger umożliwia sprawne mielenie mięsa gorszej jakości, poprzez dwa rodzaje obróbki: mielenie wstępne - mielenie końcowe.

   Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Pytania? Zadaj je na stronie lub zadzwoń: (32) 268-36-00.

Drukuj
Drukuj