Hurtownia Robin
ul. Łączna 39
41-303 Dąbrowa Górnicza
(32) 268-36-00 (dział gastronomii)
(32) 268-36-10 (dział mebli sklepowych)
E-mail: robin@robin.pl

880,00 zł
 netto
1 082,40 zł
 brutto
Dostawa gratis

Okap nierdzewny przyścienny dł. 110 cm OWP2/F


Kliknij aby powiększyć



Okap nierdzewny przyścienny, skośny. Wykonany ze stali nierdzewnej AISI 441. Okapy gastronomiczne stanowią podstawowe wyposażenie gastronomii. Ich zadaniem jest wyłapywanie, a następnie odsyłanie poza pomieszczenie kuchenne, wszelkich oparów, zapachów oraz nadmiaru ciepła, które powstają podczas pracy w kuchni.

Charakterystyka:

  • gatunek stali: AISI 441,
  • długość: 110 cm,
  • szerokość: 60; 70; 80; 90; 100; 110 lub 120 cm (do wyboru w zakładce "dostępne opcje"),
  • wysokość: 55 cm,
  • standardowa średnica króćca wylotowego: fi 20 cm (inna średnica króćca wymaga określenia przez zamawiającego w polu komentarz zamówienia),
  • łapacze tłuszczu w standardzie,
  • kranik służący do odprowadzania nadmiaru skroplin,
  • uchwyty do montażu zawiesi (zawiesia nie stanowią wyposażenia okapu gastronomicznego),
  • oświetlenie halogenowe za dopłatą (właściwe oświetlenie można wybrać przechodząc do zakładki "warto dokupić").

UWAGA! Dobierając odpowiedni okap gastronomiczny należy pamiętać, że jego rozmiary powinny być większe o ok. 10 cm z każdej strony od gastronomicznych urządzeń grzewczych nad, którymi się znajduje. Jest to warunek konieczny do właściwego wchłaniania oparów, które są wytwarzane przez te urządzenia.

Warunki dostawy
Dostawa gratis!
Centrum dystrybucyjne: G6
Opis kategorii

Podane wymiary są wymiarami zewnętrznymi.
Wszystkie oferowane meble nierdzewne wykonywane są na indywidualne zamówienie według wytycznych klienta. Forma płatności: przedpłata na podstawie faktury pro-forma.
Czas realizacji zamówienia wynosi powyżej 21 dni roboczych. W niektórych przypadkach termin ten może ulec wydłużeniu.

GWARANCJA PRODUCENTA NA MEBLE KWASOODPORNE (ze stali AISI 304): 24 miesiące.

 GWARANCJA PRODUCENTA NA MEBLE NIERDZEWNE (ze stali AISI 441): 12 miesięcy.

Charakterystyka ogólna:

Prezentowane okapy gastronomiczne przeznaczone są do wychwytywania i odprowadzania ciepła, pary i nieprzyjemnych zapachów, wytwarzanych w procesie smażenia, pieczenia i gotowania w pomieszczeniach kuchennych. Są wykonane ze stali nierdzewnej kwasoodpornej gatunku 0H18N9 (AISI 304) lub ze stali nierdzewnej AISI 441 (bez zawartości niklu)  w wersji zgrzewano-spawanej. Standardowo wyposażone są w filtry szczelinowe tzw. "łapacze tłuszczu" oraz króćce przyłączeniowe do instalacji wyciągowej. Uzupełniającym wyposażeniem okapów jest: oświetlenie jarzeniowe, wentylator wyciągowy.

Zapraszamy również do zapoznania się z naszym Przewodnikiem po meblach ze stali nierdzewnej, gdzie można znaleźć szczegółowy opis tych produktów i porady dotyczące składania zamówień.

Dostępne Opcje:


   Warto dokupić

Pytania? Zadaj je na stronie lub zadzwoń: (32) 268-36-00.

Drukuj
Drukuj