Hurtownia Robin
ul. Łączna 39
41-303 Dąbrowa Górnicza
(32) 268-36-00 (dział gastronomii)
(32) 268-36-10 (dział mebli sklepowych)
E-mail: robin@robin.pl

6 434,01 zł
 netto
7 913,83 zł
 brutto
Dostawa gratis

Szafa do sezonowania mięsa 127 l, Hendi


Kliknij aby powiększyć


Szafa do sezonowania mięsa

  • Obudowa malowana proszkowo, rączka wykonana ze stali nierdzewnej, szklane drzwi w ramie ze stali nierdzewnej 304,
  • Komora wykonana z ABS,
  • Łatwo zdejmowana szyna hakowa,
  • Oświetlenie LED z ciepłą barwą światła,
  • Kontrola wilgotności od 60 do 85%,
  • Bakteriobójcza lampa UVC,
  • Wewnętrzna temperatura pracy od 1 °C do 25 °C,
  • Czynnik chłodniczy: R600a,
  • Klasa klimatyczna 4,
  • Izolacja: 45 mm,
  • Agregat chłodzony powietrzem,
  • Zawias drzwi po prawej stronie i możliwością zmiany kierunku ich otwierania,
  • Zamek w drzwiach, 2 komplety kluczy,
  • Sterowanie za pomocą panelu dotykowego,
  • Pojemność: 127 l,
  • Maksymalny wsad mięsa: 75 kg,
  • Zasilanie: 230 V,
  • Moc: 0,14 kW,
  • Wymiary: 595x570x820mm,
  • Waga: 44 kg.

Wyposażenie standardowe:

  • 1 półka o wymiarze 505x410 mm i maksymalnej nośności 25 kg,
  • 1 szyna hakowa o maksymalnej nośności 50 kg z 3 hakami o maksymalnej nośności 15 kg każdy,
  • 1 tacka na blok solny.
Warunki dostawy
Dostawa gratis!
Centrum dystrybucyjne: H1
Opis kategorii
Podczas suchego sezonowania miesa zachodzi wiele procesów biochemicznych, które wymagają odpowiednich warunków. Parametry tj. odpowiedni poziom wilgotności czy zakres temperatury muszą być pod ścisłą kontrolą. Dzięki szafom do sezonowania mięso posiada idealną strukturę, kruchość oraz barwę.

Pytania? Zadaj je na stronie lub zadzwoń: (32) 268-36-00.

Drukuj
Drukuj